keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Vauvakuumetta

Hei kaikille ja tervetuloa lukemaan blogiani!

Olen 23-vuotias nainen Etelä-Suomesta. Tarkempaa paikkakuntaa tai tietoa en halua kertoa, ainakaan vielä, kun haluan pitää itseni anonyyminä, etteivät läheiseni tunnista minua. Työskentelen päivisin sosiaali- ja terveysalalla. Kotona meillä on kaksi pientä koiraa. Asumme mieheni kanssa rivitalossa.

Tällä hetkellä yritystä on takana neljä kiertoa eli parhaillaan eletään yk5 ja kp21. Ovulaatiota odotellessa siis tässä kierrossa vielä :) Aikaisin ovulaationi on ollut kp16 ja viimeisin kp24. Käytän Natural Cycles- appia, johon merkitsen joka aamu aamulämmön ja app auttaa selvittämään, onko ovulaatiopäivä vai ei ja mikä on hedelmällisyyden taso. Lisäksi tarvittavina mahdollisina ovulaatio-päivinä teen LH-testejä. Tähän mennessä niitä on tullut tehtyä ainakin kaksikymmentä!

Suurin unelmani on tulla raskaaksi ja saada terve vauva. Olen kärsinyt vauvakuumeesta niin pitkään kuin muistan. Olen aina halunnut äidiksi. Nyt kun olemme mieheni kanssa valmistuneet, olemme hankkineet koirat ja ostaneet oman kodin, niin seuraava luonnollinen steppi on lapsi tai häät. Häitä ei vielä vietetä, niiden aika on joskus myöhemmin. Mutta vauva olisi nyt täydellinen tähän kohtaan.

Nyt eletään pimeää marraskuun loppua, mutta onneksi pari päivää sitten satoi lunta :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti